Loading...

Kinetoterapie, fizioterapie, masaj si biorezonanta in Ploiesti

Fizioterapie in Ploiesti

Terapia TECAR, Laser, Ultrasunete


Fizioterapia a devenit o parte vitala a recuperarii si reabilitarii, iar fizioterapeutii pot fi de un ajutor nepretuit in viata pacientilor lor. Fizioterapia are foarte multe beneficii pentru persoanele de toate varstele, putand fi utilizata pentru a trata o serie de probleme medicale si leziuni. Dupa ce au suferit o leziune sau se confrunta cu o problema medicala, multi oameni isi pierd mobilitatea sau nu pot functiona la fel ca inainte.


Fizioterapia ajuta la ameliorarea sau eliminarea durerii si poate preveni reaparitia acesteia. Fizioterapia foloseste diverse tehnici de terapie (LASER, TECAR, ULTRASUNETE) pentru a imbunatati mobilitatea articulatiilor si pentru a reduce durerea.


In clinica noastra poti beneficia de consultatie medicala la medic specialist de reabilitare medicala Dr. Chilaridis Anca in vederea stabilirii tratamentului de fiziokinetoterapie.


Serviciile noastre de fizioterapie pe care le gasiti in Ploiesti:


TERAPIA TECAR (Transfer Energetic Capacitiv si Rezistiv) reprezinta in acest moment unul dintre cele mai moderne procedee de fizioterapie, cu rezultate imediate in procesul de recuperare medicala. Este o metoda non-invaziva, bazata pe transferul de energie electromagnetica (curenti de inalta frecventa) in tesutul afectat, practic echipamentul folosit distribuie aceasta energie de frecventa inalta in tesut si duce la incalzirea acestuia.


Fizioterapia ajuta pacientii sa evite sau sa se pregateasca si sa se recuperze dupa operatie. O multime de interventii chirurgicale sunt realizate pentru a rezolva o problema care cauzeaza pacientului durere cronica. Tehnicile de fizioterapie ajuta pacientii sa scape de aceasta stare de disconfort sau cel putin sa o diminueze pana la punctul in care o persoana poate trai cu durerea si nu va avea nevoie de interventii chirurgicale.


Probleme de mobilitate? Uita de ele...!


Exista multi oameni de toate varstele care au probleme de mobilitate sau probleme de mers pe jos, iar fizioterapia poate ajuta foarte mult.


Fizioterapia poate ajuta la imbunatatirea echilibrului pacientilor cu accident vascular cerebral si le poate permite sa-si indeplineasca toate rutinele zilnice normale, cum ar fi utilizarea baii, imbracarea, urcarea si coborarea scarilor.


Fizioterapia ajuta sportivii in cazul unei accidentari si poate fi folosita ca un tratament preventiv excelent, pentru recuperarea postoperatorie sau trattarea leziunilor dobandite in viata de sportiv.