Recuperarea pasiva a genunchiului - KINETEC SPECTRA KNEE

La majoritatea pacientilor dupa interventii chirurgicale, incercarile de mobilizare a articulatiei provoaca durere si ca urmare pacientii evita miscarea. Acest lucru permite formarea unui tesut cicatricial in jurul articulatiei si drept urmare cand durerile cedeaza articulatia este foarte rigida, iar recuperarea amplitudinii de miscare este anevoioasa durand luni de zile cu kinetoterapie.

Prin folosirea KINETEC articulatia se misca fara a folosi muschii lezati ai pacientului, impiedicand astfel formarea de tesut fibros. Prin folosirea KINETEC se reduce rigiditatea articulara, se accelereaza recuperarea si se imbunatateste vindecarea suprafetelor articulare si a tesuturilor din jur.

KINETEC este utilizat in prima etapa a recuperarii dupa interventii chirurgicale (de preferat intre ziua 2a si a21a postoperator). Scopurile tratamentului in aceasta etapa de recuperare sunt:

Echipamentul KINETEC determina o miscare pasiva continua controlata a articulatiei. Amplitudinea miscarilor depinde de articulatie dar de obicei creste in timp.

KINETEC este recomandat de chirurgii ortopezi dupa:

Daca sunteti programat pentru o astfel de interventie chirurgicala va puteti imbunatati semnificativ rezultatele postoperatorii pe termen mediu si lung luand in considerare un plan de recuperare personalizat utilizand echipamentul KINETEC ale cabinetului nostru.